Garantie

Op de sieraden van A&C zit 3 maanden garantie vanaf het moment dat het sieraad is aangeschaft. De garantie dekt materiaal en productiefouten.

Niet onder de garantie vallen:

– Schade aan het sieraad veroorzaakt door het laten vallen van het sieraad (breuk, krassen)
– Beschadiging door normale slijtage
– Het verkleuren van het sieraad door gebruik van water, parfum, make-up en of andere (chemische) verzorgingsproducten

Algemene info en tips

De sieraden van A&C Oslo zijn mode-sieraden van hoge kwaliteit, gemaakt van de van de beste materialen, van legeringen die volledig vrij zijn van nikkel, cadmium of lood. (Zout) water, zweet en cosmetica zijn schadelijk voor geplateerde oppervlakken en moeten worden vermeden. Het doorbuigen van metalen kan uiteindelijk leiden tot breuk. Door op harde oppervlakken te vallen of door blootstelling aan water kunnen gelijmde stenen eruit vallen. Behandel uw sieraden daarom met zorg, bewaar ze niet in een vochtige omgeving en doe ze af tijdens het sporten, slapen en fysiek zware werkzaamheden. De beplating is duurzaam en stenen worden met zorg verlijmd. Fouten veroorzaakt door invloeden van buitenaf worden niet als productiefouten beschouwd.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@acoslo.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.