Verzendingen

· Voor een bestelling tot € 29,- bedragen de verzendkosten € 2,50.
· Voor zendingen boven € 29,- betaalt u geen verzendkosten.
· Bestellingen hoger dan € 75,- verzenden wij middels een verzekerd pakket voorzien van track & trace.
· Overige bestellingen worden aan u verzonden middels een brievenbuspakje voorzien van track & trace.
· Bestellingen worden binnen 24 uur verzonden.

Herroepingsrecht en retourformulier

Mocht u ontevreden zijn over uw aankoop dan kan u uw aankoop retour sturen. Meld uw retour eerst aan via info@acoslo.nl voorzien van uw naam en ordernummer.

Na uw melding ontvangt u van ons een retourlabel. Dit retourlabel kunt u na betaling downloaden en gebruiken voor uw retourzending. Indien u een brievenbuspakje heeft ontvangen dan bedragen de kosten voor dit retourlabel € 4,95. Heeft u een verzekerde pakketzending ontvangen dan ontvangt u daarvoor een retourlabel (kosten € 7,50).

Vul dit formulier in en voeg het toe aan de retourzending.

Lees onderstaande voorwaarden nog door!

Voorwaarden voor retourneren:

 • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
 • We verzoeken u vriendelijk om eerst per mail contact op te nemen met de Vries Sieraden.
 • Wij bevestigen vervolgens de retourzending, waarna u de artikelen kunt retourneren.
 • Stuur het artikel retour naar: de Vries Sieraden, Koningin Emmalaan 9, 2264 SH Leidschendam.
 • Voeg een kopie van de factuur of orderbevestiging bij, of het ingevulde retourformulier.
 • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
 • De klant is verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging tijdens het verzenden van de klant naar de Vries Sieraden. We adviseren dan ook het pakket goed in te pakken en eventueel verzekerd te verzenden. Beschadigde retourzendingen worden door de Vries Sieraden niet gecrediteerd.
 • De kosten voor het retour zenden van uw huis naar onze webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat onze webwinkel niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postkantoor altijd om een track en trace code en bewaar deze goed.
 • De verzendkosten voor de retourzending zijn voor de koper, tenzij het een fout van de Vries Sieraden betreft, of het artikel gebreken vertoont. In dat geval zijn de kosten voor de Vries Sieraden en ontvangt u het bedrag retour. Let op: neem in dat geval eerst contact op via de mail! Indien u zonder vooraf contact de bestelling zelf frankeert, worden deze kosten niet achteraf vergoed.
 • Zorg er voor dat de retourzending voldoende is gefrankeerd. Indien de zending onvoldoende is gefrankeerd, kan PostNL een boete opleggen. Dit wordt door de Vries Sieraden verrekend met het terug te storten aankoopbedrag.
 • Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd, worden de bij de bestelling betaalde verzendkosten teruggestort. Indien een gedeelte van de bestelling wordt geretourneerd, wordt alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen teruggestort.
 • Indien er gratis is verzonden in verband met een besteding van € 29,- of meer en er worden artikelen geretourneerd, waardoor het nieuwe orderbedrag lager uitkomt dan € 29,- , dan worden er alsnog verzendkosten berekend. Deze verzendkosten worden in mindering gebracht op het te crediteren bedrag.
 • Zodra het artikel/de artikelen onbeschadigd en voldoende gefrankeerd door de Vries Sieraden zijn ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen teruggestort. Indien er geen bankgegevens worden opgegeven, wordt het bedrag via de iDeal provider teruggestort op de rekening die voor de betaling is gebruikt.
 • Indien de zending onvoldoende gefrankeerd was, kan de terugbetaling een vertraging geven tot maximaal 14 dagen.

Uitzonderingen van retourneren

Wij nemen producten niet retour indien:

 • Producten door u beschadigd zijn.
 • Pakketten niet voldoende gefrankeerd zijn.

Contactgegevens

A&C
Koningin Emmalaan 9
2264 SH Leidschendam
info@acoslo.nl